2016. július 11., hétfő

4 egyszerű trükk, hogy kinyiss egy lakatot

Így nyisd ki a lakatot gémkapoccsal, celluxszal, vagy egy csavarhúzóval.


Nem célunk, hogy betörőket, tolvajokat képezzünk. Ők ennél egyébként is sokkal képzettebbek. Neked viszont a segítségedre lehet, ha ismersz néhány trükköt amivel ki tudsz nyitni egy egyszerűbb lakatot.


Az alábbi videóban 3 olyan egyszerű trükköt mutatunk be ami segít kinyitni egy lakatot az eredeti kulcs nélkül. A felhasznált eszközök olyan hétköznapi, bármely háztartásban megtalálható dolgok, mint a cellux, az öngyújtó, a gémkapocs, olló, vagy konzervdoboz.


1. lakatnyitás: fogóval, 2db gémkapoccsal, azokat a megfelelő módon meghajlítva nyitható a zár.


2. lakatnyitás: 1db kereszthornyos csavarhúzóval egyszerűen szét lehet roncsolni a lakatbetétet és nyitható a zár.


3. lakatnyitás: egy öngyújtóval bekormozzuk a kulcsot, amiről egy celluxszal mintát veszünk. A mintát egy konzervdoboz tetejéből egyszerűen kivágjuk és azt kulcsként használhatjuk.


4. lakatnyitás: két nagyobb villáskulcsot egymásnak feszítve széttörhető a gyenge minőségű lakat köpenye. Ezt az alábbi videóban mutatjuk be. Ha nagyobb a lakat, mint a két villáskulcs, akkor egy akulcsok közé egy közbenső távtartót lehet helyezni. A videóban ezt is megnézheted.


https://www.youtube.com/watch?v=1jJP0CcuJyE


Ha mégsem sikerül a beragadt zárat kinyitnod, vagy elveszett a kulcs és nem tudsz bejutni a lakásodba, esetleg bezártad a slusszkulcsot az autódba, akkor hívd a NonStop Mester ügyeletét. Szakembereink gyorssegélyt nyújtanak a bajban.


A két példa videóból az is kiderül, hogy miért nem érdemes olcsó, gyenge anyagból készült, rossz minőségű lakatot vásárolni, vagy olcsó zárat beszereltetni az ajtóba.

Honnan tudhatod, hogy melyik lakat, vagy zár, milyen minőségű? Amit a piacon veszel 100Ft-ért, attól ne várj sokat. Szakboltban vásárolt, több ezer forintos lakat megfelelő védelmet nyújthat. Kérj szakmai tanácsot, védd meg az értékeid megfelelő biztonsági megoldást nyújtó zárakkal, lakatokkal!


A betörők a zárakat savval, álkulccsal, fúrógéppel és egyéb speciális megoldásokkal pillanatok alatt ki tudják nyitni. Azt, hogy melyik zár milyen mechanikai, vagy kémiai külső hatásnak tud ellnállni, csak a szakember tudja neked megmondani.


A NonStopMester zárszerelői csak minőségi zárakat ajánlanak neked, vagy cserélnek az ajtódon. Kérj tanácsot, kérj árajánlatot!


Szakmai tanácsadás, árajánlatok, zárszerviz, zárcsere, zárszerelő, ajtónyitó szolgáltatás roncsolás mentesen a NonStopMester ügyeletétől.


MM-ad-300x250


 




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod:
Mester Magazin: 4 egyszerű trükk, hogy kinyiss egy lakatot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése