2016. július 11., hétfő

Lakatnyitás Coca-Colás dobozzal - NonStop zárszerelő Mester

Fogadjunk, hogy egy Coca-Colás dobozzal is kinyitjuk a lakatot! – Sőt, egy lakattal is ki tudjuk nyitni a Coca-Colás dobozt. 


Zárnyitás, zárszerviz, a NonStop Mestertől


Beragad a zár, elveszíted a lakat kulcsot, vagy bezárod a lakás ajtaját és nem jutsz be rajta. Ezek minden napos problémák amik bárkivel előfordulhatnak. A legtöbb esetben nem lehet ilyen trükköt bevetni, de nem is érdemes, mert a sok trükközés következtében nagyobb lehet a kár, mint amennyit megspórolsz.


Hívd a NonStop Mester zárszervizést és szakembereink a helyszínre sietve a roncsolás mentesen tudják kinyitni az ajtózárat, az autó ajtaját, a rozsdás lakatot, vagy az elveszített kulcs zárját. 


Ilyen és hasonló trükkökkel tele van az internet, de inkább érdekesek, mint hasznosak. Ha a Te lakatodat is ki lehet nyitni ezzel a trükkel, akkor azt javasoljuk, hogy azonnal cseréld le. Nem véletlen, hogy a videóban is az olcsó kínai lakattal mutatjuk be a trükköt.


Ajtónyitás Budapesten azonnal


A NonStop mester szakemberei egész nap ügyeletben vannak, hogy ha hívsz, akkor indulhassanak. Kérj azonnali visszahívást és a diszpécserünk egyezteti veled a címet. Budapesten és környékén általában egy órán belül odaérünk és megoldjuk a problémád.


Hívd a zárszerelő szakemberünk és a lakatnyitás helyett inkább fogyassz el egy hűsítő kólát amíg odaérünk.


NONSTOP MESTER ZÁRSZERVIZ ÜGYELET


Lakat kinyitása Coca-Colás dobozzal - NonStop Zárszerelő Mester
Lakat kinyitása Coca-Colás dobozzal – NonStop Zárszerelő Mester


Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod:
Mester Magazin: Lakatnyitás Coca-Colás dobozzal - NonStop zárszerelő Mester

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése