2016. július 11., hétfő

Beletört a kulcs a zárba? - Így tudod eltávolítani

A videó két lehetséges módszert mutat be, ami valójában csak egy. Ami szükséges hozzá, az egy hegyes olló és egy fúrógép, meg satu, meg egy ügyes kezű szerelő.


Könnyebb a műveletet elvégezni, ha az ajtó nyitva van és a zárbetétet ki tudjuk szedni. Ezt befogjuk egy satuba és így már sokkal könnyebb a dolgunk.


Zárszerviz a NonStopMestertől


Persze felmerül a kérdés, hogy ha zárva az ajtó és beletört a kulcs, akkor hogy jutunk ollóhoz, vagy fúrógéphez. Ilyen esetben a legjobb és leggyorsabb megoldás, ha azonnal telefonálsz a NonStopMester ügyeletére, ahol szakembereink várják a hívásod. Szervízautónkkal a lehető legrövidebb idő alatt a segítségedre sietünk és kinyitjuk a zárat, kiszedjük a beletört kulcsot.


Ha mégis sikerült kiszedned a zárbetétet, akkor az alábbi videó megmutatja, hogyan tudod kipiszkálni belőle a beletört kulcsot.

Ebben az esetben már nem kell óvatoskodni, de ha nem sikerül, az sem nagy baj, mert ilyen gyenge minőségű betétet jobb is, ha lecserélsz.

A zárbetét legyen fúrásálló, saválló, és álljon ellent a különböző külső mechanikai hatásoknak. Gondolj bele, hogy ha Te ilyen könnyen meg tudod fúrni, mint a videón látható, akkor a betörő a speciális szerszámaival mennyi idő alatt szedi atomjaira a zárbetéted.


Ha szeretnéd értékeidet biztonságba tudni, akkor hívj minket és megmondjuk, hogy milyen zárbetétet érdemes venned!


Zárszerelő szolgáltatások éjjel-nappal


Zárszervíz, zárcsere, zárbetét csere, roncsolásmentes ajtónyitás, zárnyitás,  zárszerelő szolgáltatások a NonStopMestertől.


Most pedig jöjjön a videó a munkáskezű lakatossal, aki megmutatja, hogyan lehet egy satuba fogott, olcsó zárbetétből nyugodt körülmények között kivarázsolni a beletört kulcs maradványt. Azért írtam, hogy nyugodt körülmények között, mert az életben ez soha nem ilyen egyszerű. Pl ha a kulcs úgy törik bele, hogy egy milliméter sem lóg ki belőle amibe bele lehetne kapaszkodni, akkor már meg is dől az egész. Próbálkozni azért lehet, de az esetek 99%-ban a végső megoldást a zárszerelő hívása jelenti. Kár húzni vele az időt. 😉




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod:
Mester Magazin: Beletört a kulcs a zárba? - Így tudod eltávolítani

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése